Bakımdan Aldığı Aracı Yolda Alev Aldı

İstanbul Beylikdüzü'nde otomobilini bakımdan alan vatandaşın aracı 5 kilometre gittikten sonra yandı. Araç kullanılamaz hale geldi.

Olay, Beylikdüzü D-100 Büyükçekmece istikametinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Otomobilini bakıma götüren Alparslan Altınoğluk, aracın partikül filtresini değiştirdikten sonra yola çıktı. Yaklaşık 5 kilometre ilerledikten sonra D-100 karayolunda araçtan bir anda alevler yükselmeye başladı. Altınoğlu yangın tüpünü alarak araçtan inerek müdahale etse de alevler bir anda büyüdü.

bakimdan-aldigi-otomobil-5-kilometre-sonra-yandi-9588-dhaphoto1.jpg

Çevredekiler otomobilin yandığını görünce itfaiye ve polis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler alevleri söndürürken araç kullanılamaz hale geldi. Aracın yanması nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı.

bakimdan-aldigi-otomobil-5-kilometre-sonra-yandi-8484-dhaphoto5.jpg

Yanan otomobilin sahibi Alparslan Altınoğluk "Partikül filtresini temizlettim 5 kilometre geldikten sonra aracım bu şekilde alttan patlamalar oldu. Patlamadan sonra alev aldı, yangın tüpünü aldım çıktım dışarı söndürmeye çalıştım ama maalesef gördüğünüz durumda araç" dedi.

bakimdan-aldigi-otomobil-5-kilometre-sonra-yandi-8484-dhaphoto2.jpg

bakimdan-aldigi-otomobil-5-kilometre-sonra-yandi-8484-dhaphoto3.jpg

Kaynak:DHA

Etiketler :