Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy polise şemsiye tutturup çantasını taşıttı

Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy polise şemsiye tutturup çantasını taşıttı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, koruma polisinin kendisine şemsiye tutup, çantasını taşıdığı anları sosyal medyadan paylaştı. Ersoy, tepkilerin ardından fotoğrafı sildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un sosyal medya paylaşımıyla tepki topladı. Ersoy'a koruma polisi tahsis edildiği ortaya çıkarken, polisin Ersoy'un çantasını taşıyıp, şemsiye tuttuğu görülüyor.

"Her şehri ünlüsüyle geziyoruz" sloganıyla kurulan ve Pervin Ersoy'un başında olduğu "Rotahane" organizasyonu çerçevesinde yapılan Kahramanmaraş gezisi bu görüntülere sahne oldu. Pervin Ersoy, o anı da Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafa sosyal medyada tepki yağdı. Ersoy, tepkilerin ardından paylaşımı sildi.

Sanatçı arkadaşlarıyla birlikte Kahramanmaraş'a gezi düzenleyen Pervin Ersoy'a "bakan" statüsünde protokol uygulandı. Onlarca polisin koruduğu Pervin Ersoy, bir arkadaşıyla birlikte neşeli bir şekilde yürürken, çantasını ve şemsiyesini kendisini korumakla görevlendirilen kadın polise taşıttı.