Bakan Akar: TSK'de hiç coronavirüs vakası görülmedi

Bakan Akar: TSK'de hiç coronavirüs vakası görülmedi
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, coronavirüsle mücadele kapsamında açıklamalarda bulundu. Maske üretimi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Akar, ihtiyaçların karşılanması için maske üretiminin de arttırıldığını söyledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, maske ve antibakteriyel sıvı ile ilgili olarak, "Üretimi yükselterek sadece TSK'nin değil, aynı zamanda tüm halkımızın da ihtiyaçlarını karşılamak için gayret gösteriyoruz" dedi.

Bakanlık ile bağlı birlik, karargah ve kurumlarında salgınla ilgili alınan önlemlere yönelik çalışmaların yönetildiği merkezden, Genelkurmay Başkanı, Kuvvet ve Ordu Komutanları ile telekonferans yöntemi ile görüşen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Covid-19 ile mücadelede kullanılan ilaçlarla ilgili olarak, "Kimyagerlerimiz bu ilaçların muadilini yapabileceklerini ifade ettiler. Onunla ilgili çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor" şeklinde konuştu.

Akar'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

- MSB'de coronavirüs ile mücadele kapsamında KOMMER kuruldu.

- Ne tedbir varsa aldık. Mehmetçiğin güvende olması için ilgili arkadaşlarımla gece-gündüz gayret gösteriyoruz.

- Şu ana kadar bir vukuatımız olmadı, bundan sonra da bir vukuata sebebiyet vermeden görevlerimizi tamamlama çabasındayız.

Ayrıntılar birazdan...

Etiketler :