Bahçeli'ye Manidar 76 Yaş Hediyesi! Dikkat Çeken 3 Özel Yapım Silahta Birbirinden İlginç Detaylar

Bahçeli'ye Manidar 76 Yaş Hediyesi! Dikkat Çeken 3 Özel Yapım Silahta Birbirinden İlginç Detaylar
MHP lideri Devlet Bahçeli 1 Ocak'ta 76 yaşına giriyor. Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yönter ve Sermet Atay Bahçeli'ye özel yapım silahlar hediye etti.

MHP lideri Bahçeli'nin 1 Ocak'taki 76. doğum günü için partinin üst düzey isimlerinden alınan özel hediyeler dikkat çekiyor. Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yönter ve Sermet Atay, Bahçeli'nin antika ve koleksiyon merakına uygun olarak üç özel yapım silah hediye etti.

Türkiye gazetesinin aktardığına göre, Bahçeli'nin klasik araç koleksiyonuyla tanınan liderine MHP Genel Başkan Yardımcıları tarafından verilen hediyeler arasında, Semih Yalçın'ın yerli üretim Yavuz marka silahı dikkat çekiyor. Yalçın'ın hediye ettiği silah, Bahçeli'nin aile tuğrası, gençlik fotoğrafları ve önemli sözlerinin işlendiği özel detaylarla donatılmış.

bahceli1.jpg

Diğer bir Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ise Bahçeli'ye 135 yıllık bir antika olan 'Smith & Wesson' marka silah hediye etti. Mustafa Kemal Atatürk'ün Sabiha Gökçen'e hediye ettiği ve Anıtkabir'de sergilenen benzer bir silahın aynı serisinden olan bu özel armağan, 1892 yapımı ve beş patlar özelliğine sahip.

MHP'li TBMM İdare Amiri Sermet Atay da liderine özel işlemeli bir silah hediye etti. Sarsılmaz imzalı bu silah, el işlemesiyle süslenmiş, ceviz kabzasında Bahçeli'nin fotoğrafı, Türk bayrağı ve üç hilal detaylarıyla öne çıkıyor.

SOSYAL MEDYADA İLGİ ÇEKTİ

Öte yandan Bahçeli'ye verilen hediyeler sosyal medya kullanıcıların da gündemindeydi. Çok sayıda vatandaş silahlardaki detaylarla ilgili birbirinden yorumlarda bulundu.