Bahçelievler'de otobüs durağa girdi: 1 ölü, 4 yaralı

Bahçelievler'de otobüs durağa girdi: 1 ölü, 4 yaralı
Bahçelievler D-100 üzerinde İETT otobüsü durağa girdi. İETT'den yapılan açıklamada 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, İETT otobüsü, kontrolden çıkarak, bir alışveriş merkezi yakınındaki otobüs durağının önünde bir minibüse çarptı. Durakta bekleyen yolculardan yaralılar olduğu belirtiliyor.

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bu arada, kaza yerine gelen Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk bilgilere göre kazada 1 kişinin öldüğünü söyledi.

Bahadır, yolcuların, durağa doğru yaklaşan İETT otobüsünün şoförünün uyuyakaldığı yönünde beyanda bulunduklarını kaydetti. Otobüsün önce kaldırıma çıktığını aktaran Bahadır, daha sonra bir minibüse çarparak durduğunu anlattı.

İETT: 1 ölü, 4 yaralı var

Kazaya ilişkin İETT'den yapılan yazılı açıklamada "Bahçelievler'de bir Özel Halk Otobüsü kontrolden çıkarak durak alanına girmiştir. İlk belirlemelere göre ne yazık ki bir vatandaşımız vefat etmiş, dört vatandaşımız yaralanmıştır. Olayla ilgili teknik ve idari incelemeler sürmekte olup Genel Müdürümüz de alana intikal etmektedir. Otobüs içi kamera görüntülerinin temini ve olay mahalinde yapılacak detaylı tespitler üzerinden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir. Derin bir üzüntü ile kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız." denildi.

ddsggds.png

Kaynak:DHA

Etiketler :