Bahçeli, Türkeş'in mezarını ziyaret etti

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde 
Alparslan Türkeş'in Ankara Beştepe'deki mezarını ziyaret etti. Türkeş'in mezarına karanfil bırakan Bahçeli, dua etti. Ziyaretin ardından Bahçeli, Ramazan Bayramı'nı kutlarken, "İnşallah bayram sonrası huzur ve barış içerisinde bir Türkiye’yi görmek isteriz. Cenab-ı Allah’tan niyazımız budur" dedi.

Bahçeli, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde, MHP'nin kurucu Genel Başkanı Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti. Bahçeli, koronavirüs önlemleri çerçevesinde bu kez anıt mezara yalnız geldi. Parti yöneticilerinin katılmadığı mezar ziyaretinde Bahçeli'ye Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker eşlik etti.

Türkeş'in mezarı başında dua eden Bahçeli, karanfil bırakarak bakır ibrikle su döktü. Ziyaretin ardından Ramazan Bayramı'na ilişkin açıklama yapan Bahçeli, "Mübarek Ramazan Bayramı’nı milletçe tebrik ediyorum. Çok acılı günlerden geçiyoruz. COVİD-19'un yanında çevre ülkelerdeki büyük sıkıntılar, son Kudüs katliamları dikkate alındığı vakit hüzünlü ve buruk bir bayram geçirmekteyiz. İnşallah bayram sonrası huzur ve barış içerisinde bir Türkiye’yi görmek isteriz. Cenab-ı Allah’tan niyazımız budur" diye konuştu. 

 

Etiketler :