Bağ evinde korkunç cinayet: Kayıp oğlunu baltayla öldürülmüş halde buldu

Bursa Orhangazi’de günlerdir kayıp olan 25 yaşındaki genç, babası tarafından bağ evinde baltayla öldürülmüş şekilde bulundu.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde birkaç gündür kayıp olan 25 yaşındaki Mustafa Karaman, babası tarafından ailenin bağ evinde ölü olarak bulundu. Yapılan incelemede Karaman’ın baltayla öldürüldüğü ve cinayet aletinin cesedin yanında bulunduğu tespit edildi.

kendisinden-haber-alamadigi-oglunu-bag-e-740663-218677.jpg

Olay, Orhangazi ilçesine bağlı kırsal Üreğil Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, salı gününden bu yana 25 yaşındaki Mustafa Karaman’dan haber alamayan ailesi, endişe üzerine arama çalışmalarına başladı. Akşam saatlerinde oğlunu aramak üzere ailenin bağ evine giden baba, burada korkunç bir manzarayla karşılaştı.

kendisinden-haber-alamadigi-oglunu-bag-e-740654-218677.jpg

Mustafa Karaman’ı hareketsiz şekilde bulan baba, durumu hemen jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, Karaman’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemelerde, gencin baltayla öldürüldüğü ve cinayet aletinin de cesedin hemen yanında olduğu tespit edildi.

kendisinden-haber-alamadigi-oglunu-bag-e-740655-218677.jpg

Gencin cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Jandarma, olayın fail ya da faillerini yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)