Babasının öldüğü kavşakta kaza yapan Bülüç: Bisiklete binmeyeceğim

Babasının öldüğü kavşakta kaza yapan Bülüç: Bisiklete binmeyeceğim
Antalya'nın Serik ilçesinde 15 yıl önce babasının hayatını kaybettiği kavşakta meydana gelen trafik kazasında yaralanan Osman Bülünç "Bir daha bisiklete binmeyeceğim." dedi.

ANTALYA'nın Serik ilçesinde babasının hayatını kaybettiği kavşaktaki trafik kazasında yaralanan Osman Bülüç, "Bisiklete bundan sonra kesinlikle binmeyeceğim, yürüyeceğim" dedi.

Serik'te 24 Kasım Pazar günü D400 kara yolundaki kavşakta bisikletiyle seyir halindeyken otomobilin çarptığı 45 yaşındaki Osman Bülüç, ağır yaralandı. Aynı kavşakta yaklaşık 15 yıl önce bir aracın çarpması sonucu babası vefat eden Bülüç, Serik Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Antalya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 31 Mart'taki seçimlerde bağımsız belediye başkanı adayı olan ve seçim kampanyasında bisikletiyle gerçekleştirdiği propaganda çalışmalarıyla seçmenin ilgisini çeken 45 yaşındaki adam, taburcu oldu.

460247-frame-at-0m2s.jpg

"SEVENLERİMİZİN DUASIYLA AYAKTA KALDIM"

Evine dönen Bülüç, kaza ve sonrasında yaşadıklarını anlattı: "Kaza günü çarşıdan evime gidiyordum. Kaza sonrası kendimi hastanede buldum. 12 gün Antalya Şehir Hastanesi'nde yattım. Allah, beni Serik halkına ve aileme bağışladı. Herkesten Allah razı olsun. Kaza sonrası ayağımda ve kolumda kırıklar oluştu.

Boynumda ezilme var. Doktorlar iyi olduğumu söyledi. Bisiklete bundan sonra kesinlikle binmeyeceğim, yürüyeceğim. Kaza anlık olay, herkesin daha dikkatli olmasını istiyorum. Kaza sonrası arayan çok oldu. Sevenlerimizin duasıyla ayakta kaldım. Herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)