Baba Oğluyla Kep Attı: Mezuniyet Töreninde Duygusal Anlar

Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Veysel Çiçeklidağ, oğlu Meriç Ali'yi de yanına alarak kep atarak duygusal bir an yaşadı .Törende, Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür'ün de katılımıyla dereceye giren öğrencilere plaketler verildi ve mezunlara diplomaları takdim edildi.

Ailece Hukukçu:

Çiçeklidağ, törenin ardından yaptığı açıklamada, oğlunun da katılımıyla mezuniyet sevincini yaşadığını ve bu anın kendisi için çok özel olduğunu ifade etti.

Törende, daha sonra fakülteden mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri teslim edildi.

kep2.jpg

- Mezuniyet belgesini oğluyla aldı

Avukat cübbesi giydirdiği oğlu Meriç Ali Çiçeklidağ ile sahneye çıkan Veysel Çiçeklidağ da mezuniyet belgesini oğluyla birlikte aldı.

Çiçeklidağ, törenin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hukuk Fakültesinden mezuniyeti oğluyla sahneye çıkarak kutladığını söyledi.

Mezuniyet törenine oğluyla katılarak güzel bir anı oluşturduğunu ifade eden Çiçeklidağ, oğluna avukat cübbesi de giydirdiklerini dile getirdi.

Eşinin de önceki dönem Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olduğunu anımsatan Çiçeklidağ, "Çocuğumla birlikte mezuniyete katılmak çok güzel bir duygu. İkinci üniversitemi okudum. Çocuğumuza da cübbe giydirdik çok güzel bir anı oldu bizim için. Eşim de Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesinde üst dönemim olarak mezundu. Onun da desteği ile fakülteyi bitirdim." diye konuştu.

Sosyal Medyada da Tepki Çekti:

Bu duygusal anlar, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı Çiçeklidağ'ın bu başarısını ve oğluyla paylaştığı mutluluğu tebrik eden yorumlar yaptı.