Aynı Aileden 3 Kişi Ölmüştü: Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı!

Ankara Polatlı'da yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu ölen aynı aileden 3 kişinin, üst geçidi asansörü yapılmadığı için kullanamadığı ortaya çıktı. Kazada ölen Fatma Nur Öcal, 3 yaşındaki kızı Öykü Koç'un bulunduğu bebek arabası ve merdiven çıkmakta zorlanan annesi Şermin Öcal ile üst geçide çıkamayınca, yoldan karşıya geçmek istemiş.

E-90 kara yolunun 33'üncü kilometresinde Temelli mevkisinde meydana gelen kazada, Fatma Nur Öcal (21), bebek arabasındaki kızı Öykü Koç (3), oğlu Emre Koç (6) ve annesi Şermin Öcal (48) ile üst geçit bulunan yerde yolun karşısına geçmek istedi.

kazada-olen-ayni-aileden-3-kisi-asansor-olmadigi-icin-ust-gecidi-kullanamamis-4325-dhaphoto12.jpg

Üst geçidin altından karşıya geçmek isteyen aileye, Kubilay K. yönetimindeki 34 FDE 878 plakalı otomobil çarptı. Kazada, Fatma Nur Öcal, kızı Öykü Koç ve annesi Şermin Öcal, hayatını kaybetti. Yaralanan Emre Koç'un tedavisi ise hastanede devam ediyor. Fatma Nur Öcal'ın eşi Ekrem Koç'un da 3 yıl önce Haymana'da kendi kullandığı otomobil ile TIR'ın altına girerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Fatma Nur Öcal ve Şermin Öcal, Polatlı'ya bağlı Çokören köyünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Öykü Koç ise 3 yıl sonra aynı kaderi paylaştığı babasının Haymana'daki mezarının yanında toprağa verildi.

kazada-olen-ayni-aileden-3-kisi-asansor-olmadigi-icin-ust-gecidi-kullanamamis-4325-dhaphoto13.jpg


ASANSÖR OLMADIĞI İÇİN ÖLMÜŞLER

Fatma Nur Öcal, çocukları ve annesi ile 3 yıl önce yapılan üst geçidi, asansörü olmadığı için kullanamadığı ortaya çıktı. Üst geçitte asansör boşluğu bulunmasına rağmen, asansörün 3 yıldır yapılmadığı öğrenildi. Fatma Nur Öcal'ın, kızının bulunduğu bebek arabası ve merdiven çıkmakta zorlanan annesi ile asansör olmayınca yoldan karşıya geçmek zorunda kaldığı belirtildi.

Kaynak:DHA

Etiketler :