Aylin Nazlıaka'dan Gökçek'e veda mesajı

Aylin Nazlıaka'dan Gökçek'e veda mesajı
"Dinlemedi ergen!"

www.halktv.com.tr'ye Gökçek'in istifa tartışmasını değerlendiren Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, "Ucubelerini alıp Ankaralı'nın başından gitsin artık" dedi.

Nazlıaka şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanının açıklamasına bakılırsa; şimdilik süreç beklemeye alınmış. Biz tüm Ankaralıların hayrına olacak bir karar bekliyoruz. Yalnız kimse böyle bir karar alındı diye Saray'a selam göndermemizi beklemesin. AKP bir çıkar ortaklığı üzerine kurulmuştur, onların istifa talepleri halk için değil; rant içindir. Bugün bu ortaklığın birçok belediyede çatırdadığı ortadadır. Ankaralılar 23 yıldır bu şehri yöneten Gökçek'i takdirle değil, Başkentlilere çektirdiği zulüm ve Ankara'yı parsel parsel satmasıyla hatırlayacaktır. Milyon dolarlar harcadığı ucubelerini de alıp Ankaralıların başından gitsin."

"DİNLEMEDİ ERGEN"

Öte yandan Aylin Nazlıaka twitterda da, istifası tartışılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında, "Roller coaster'ın tepesinde mahsur kaldığında kendisine görevi zirvedeyken bırak demiştim. Dinlemedi ergen..." yazdı.

Etiketler :