Ayırmak istediği kavgada saldırıya uğradı! 4 kişiyi tabancayla vurdu

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde V.E.B. (43) adlı kişi denk geldiği kavgayı ayırmak isteyince saldırıya uğradı. V.E.B., bunun üzerine yanında bulundurduğu silahla ile 4 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Sapanca ilçesi Nailiye Mahallesi'nde saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre villa inşaatında çalışan bir kişi ile bir grup arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerinden geçen V.E.B. tarafları ayırmak istedi.

kavgayi-ayirmak-isterken-kendisine-saldi-358262-98815.jpg

Kavgaya karışan kişilerden birisi telefonla olay yerine yakınlarını çağırdı. İddiaya göre olay yerine gelen kişiler kavgayı ayırmak isteyen V.E.B.'ye saldırdı. Grubun kendisine saldırması üzerine tabancasını ateşleyen V.E.B., 4 kişiyi vurdu.

kavgayi-ayirmak-isterken-kendisine-saldi-358261-98815.jpg

Olayda kurşunların hedefi olan İsmail A. (41), oğlu Emrullah A. (21), Emrah K. (35) ve H.A. (42) yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sapanca Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma ekipleri olay yerinden kaçan V.E.B.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak:DHA