Aydın’da gece yarısı felaketi: Can kaybı ve yaralılar var!

Aydın’da yolcu otobüsü dehşeti: Yaya hayatını kaybetti, 7 yaralı var! Yolda yaşanan ani bir çarpışma ve ardından gelen devrilme kazasıyla şok eden olayın detayları...

Aydın'ın Çine ilçesinde meydana gelen kazada, bir yolcu otobüsü yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptıktan sonra kontrolden çıkarak devrildi. Kazada yaya yaşamını yitirirken, otobüste bulunan 7 kişi yaralandı.

Olay, Hallaçlar Mahallesi’nde, Aydın-Muğla karayolu üzerinde gece saat 23.30 sıralarında gerçekleşti. Muğla’dan Aydın yönüne doğru ilerleyen 34 BK 9643 plakalı yolcu otobüsü, henüz kimliği belirlenemeyen sürücüsü tarafından yönetiliyordu. Otobüs, aniden yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan otobüs yan yatarak metrelerce sürüklendi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye, jandarma ve UMKE ekipleri sevk edildi. Kazada, otobüsün çarptığı yaya olay yerinde hayatını kaybetti, otobüste bulunan 7 yolcu ise yaralanarak hastanelere kaldırıldı. Yaralılar, Aydın'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:DHA