Avcılar'da Gece Kulübüne Silahlı Saldırıda Öldürülmüştü! 5 Şüpheli Yakalandı

Pazar günü Avcılar'da bir restorana ateş açılarak işyerinin önünde bekleyen Muhammed Subaşı'nın öldürüldüğü olaya ilişkin soruşturma devam ediyor. 5 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Pazar günü saat 05.50'de Denizköşkler Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi'ndeki bir restoranın önünde meydana geldi. Kırmızı renkli bir otomobille tezgah kuran pazarcıların yanına gelen 2 kişi, "Buralarda içkili bir restoran varmış, nerede?" diye sorduktan sonra restoran önünde ateş açtı.

Saldırganlar, olay yerinden geldikleri otomobil ile hızla uzaklaştılar. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Avcılar Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırı düzenlenen işyeri ve çevresinde detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. İnceleme sonucunda olay yerinde 6 boş kovan bulundu.

istanbul-avcilarda-1-kisinin-oldugu-s-31515.jpg

Görgü tanığı bir pazarcı "Kırmızı bir otomobil geldi. Bana "Burada müzikhol varmış" diye sordu. "Şurası" dedim.Sonra gitti durdu, döndü, bir baktım peş peşe ateş edip kaçtılar. 2 kişiydiler biri önde diğeri yanında. Camlar yarı açık, filmliydi. Çocuk var diye korktuk" diye konuştu.

istanbul-avcilarda-1-kisinin-oldugu-s-31515-2.jpg

5 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Açılan ateş sırasında kapıda duran 25 yaşındaki Muhammet Subaşı, yüzüne isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırılan Subaşı, maalesef kurtarılamadı. Cenazesi, memleketi Muş'ta defnedildi. Muhammet Subaşı'na ateş ederek olay yerinden kaçan şüphelilere yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleriyle, Avcılar Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonrasında 5 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

istanbul-avcilarda-1-kisinin-oldugu-s-31515-1.jpg

Kaynak:DHA