Arşiv, Erdoğan'a karşı: Erdoğan'ın iftirası arşive yakalandı

Erdoğan'ın bugün AKP İl Başkanlığı ziyaretinde halka hitap ettiği konuşmada "Bay Kemal terör örgütleriyle iş tutuyor. Bir kere PKK terör örgütüdür de ya. Duydunuz mu? Demedi, diyemez." sözleri yine arşive takıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 09 Ekim 2018'de partisinin TBMM Grubu'nda yaptığı konuşmanın görüntüleri PKK'ye terör örgütü dediği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Erdoğan'ın bugün AKP İl Başkanlığı ziyaretinde halka hitap ettiği konuşmada "Bay Kemal terör örgütleriyle iş tutuyor. HDP, PKK'nın desteğiyle parlamentoda değil mi? Ya bir kere de çık de ki PKK terör örgütüdür de ya. Duygudunuz mu? Demedi, diyemez." sözlerinin ardından sosyal medyada KIlıçdaroğlu'nun PKK'ye terör örgütü dediği görüntüler ortaya çıktı.

Erdoğan'ın sözleri arşive takıldı

9 Ekim 2018'de yaptığı konuşmada terörün bir insanlık suçu olduğuna dikkati çeken Kılıçdaroğlu, "Terörün yaşlısı, genci yoktur. Çünkü terörün, teröristlerin vicdanı yoktur. Masum insanları, çocukları katlederler amaçlarına ulaşmak için. Her yola başvururlar. Bugün Hakkari Çukurca'dan bir şehit haberimiz daha geldi. Allah'tan rahmet diliyoruz. Geçen hafta 8 şehidimiz vardı, onlara da rahmet, gazilere acil şifa diliyorum. Terör örgütü ile masaya oturup pazarlık yapanları hiç kimse unutmasın. Bütün şehitlerimizin vebali, günahı onların boynunadır. PKK terör örgütüne her türlü moral desteği verenler, bugün iktidar sahipleridir. Biz bütün bunları dünyaya, Türkiye'ye, vatandaşlarımıza anlatmak zorundayız." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Etiketler :