Apartman Yöneticisi Apartman Sakinini Öldürdü

İzmir Karşıyaka'da bir apartman yöneticisi, aynı apartmanda yaşayan bir sakini öldürdü. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında yönetici silahına sarılarak komşusunu boğazından vurdu.

20.06.2024 günü saat:21.20 sıralarında Karşıyaka İlçesi Demirköprü Mahallesinde meydana gelen ateşli silahla kasten öldürme olayında Hüseyin AKINCI (38) kendisiyle aynı apartmanda daire sahibi olan ve dairesine tadilat yapan komşusu D.E.A. (43) ile apartman önüne atılan molozlar sebebiyle tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü. D.E.A. silahıyla Hüseyin Akıncı'yı boyun kısmından ağır yaraladı. Hüseyin Akıncı sevk edildiği Medical Point Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yapılan ortak çalışmalarda; şüpheli şahıs D.E.A (43) olayda kullandığı değerlendirilen 1 adet ruhsatsız tabanca ile yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri bitip adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)

Etiketler :