Antalya'da orman yangını! TOMA desteği istendi
Yayınlanma:
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde çıkan orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Alevlerin yerleşim yerlerine yaklaşması nedeniyle TOMA desteği de talep edildi.
Türkiye son günlerde orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Birçok kentte ormanlar alevlere teslim olurken yangınların biri söndürülürken başka bir noktada orman yangını çıkıyor. Son olarak İzmir'de Çeşme ve Ödemiş'te yangınlara müdahale edilirken orman yangınlarının bir diğer aderesi de Antalya oldu.
Muratpaşa ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
TOMA DESTEĞİ İSTENDİ
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi'ndeki ormanlıkta, saat 10.30 sıralarında orman yangını başladı. Ekipler, alevleri söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başladı. Yangının evlere sıçrama tehlikesine karşı TOMA desteği de istendi.
Çeşme ve Ödemiş'te başlayan yangın Urla sınırına dayandı: Müdahaleler sürüyor