Antalya'da öğretmenden öğrencilere: Ağzınızı yüzünüzü dağıtırım

Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki Hurma Ortaokulu’nda, müdür yardımcısının öğrencileri tehdit ettiği video sosyal medyada tepki çekti. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilere “Ağzınızı yüzünüzü dağıtırım” diyen okul müdür yardımcısı hakkında inceleme başlattı.

Antalya'da Hurma Ortaokulu'nda müdür yardımcısının öğrencilere, “Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım, ben konuşuyorum burada” diyerek öğrencileri tehdit ettiği video tepki çekti.

Mikrofonda konuşan kişinin kısa süre önce atanan okul müdür yardımcısı Fatma Yıldız Coşkun olduğu öğrenildi. Bahçede toplanan öğrencileri okul temizliği konusunda azarlayan Coşkun'un sözleri velilerden ve eğitimcilerden büyük tepki aldı.

Velileri ayağa kaldıran görüntülerden sonra Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

Öğrencileri tehdit etti

Paylaşıldıktan sonra kısa süre içinde gündem olan videoda Coşkun'un “Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım, ben konuşuyorum burada. Sen gönüllüsün galiba toplamaya, toplatayım mı sana? Dinlemediğine göre... Bakın tekrar söylüyorum. İlk ve son kez uyarıyorum. Okul temizliğinden siz sorumlusunuz. Sizin pislettiğiniz yeri ben temizlemek zorunda değilim. İnsana yakışır şekilde, öğrenciye yakışır şekilde davranın” dediği görülüyor.