Şezlongda güneşlenirken üzerine baca kapağı düştü!

Antalya'nın Alanya ilçesinde akıl almaz bir kaza meydana geldi. Havuz kenarında şezlongda güneşlenen 37 yaşındaki Hanım Kaya Orakcı'nın bir anda kafasına baca kapağı düştü. Orakcı, olayda ağır yaralanırken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Olay 24 Ağustos'ta Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı Mahallesi'ndeki bir otelde meydana geldi. 37 yaşındaki Hanım Kaya Orakcı, otelin havuz kenarında şezlongda oturduğu sırada dehşet veren bir kaza yaşadı.

sezlongda-guneslenirken-uzerine-baca-kap-362591-100277.jpg

Çatıdan 40x40 santimetre büyüklüğündeki baca kapağı rüzgarın etkisiyle yerinden çıktı. Baca kapağı 20 metre yükseklikten Orakcı'nın üzerine düştü. Orakcı, başına ve beline isabet eden baca kapağı nedeniyle ağır yaralandı.

sezlongda-guneslenirken-uzerine-baca-kap-362592-100277.jpg Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen kadının tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili otelin genel müdürü M.D. gözaltına alındı. M.D. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

sezlongda-guneslenirken-uzerine-baca-kap-362593-100277.jpg

AKIL ALMAZ OLAY ANBEAN KAMERADA!

Olay, otelin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde; havuz kenarındaki şezlongda oturan Orakcı'nın üzerine baca kapağının düştüğü anlar yer aldı. Sezlongun yanındaki çocuğun kıl payı kurtulduğu kazada, Orakcı'ya diğer tatilcilerin ve sağlık personelinin yardım ettiği anlar da kaydedildi.

Kaynak:DHA