Annesinin elini bırakan 2 yaşındaki çocuğa motosiklet çarptı

Annesinin elini bırakan 2 yaşındaki çocuğa motosiklet çarptı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 yaşındaki çocuk annesinin elini bırakmasıyla yola çıktı. Yola çıkan 2 yaşındaki Eymen'e o sırada yoldan geçen motosiklet çarptı. Annesi yaralı oğlunu kucaklayıp sağlık ocağına koştu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yol kenarında yürürken annesinin elinden kurtulan 2 yaşındaki Eymen U.'ya, motosiklet çarptı. 32 yaşındaki anne Semanur U., yaralanan oğlunu kucaklayıp, sağlık ocağına koştu. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Talihsiz kaza, saat 15.00 sıralarında, Mahmudiye Mahallesi Lider Sokak'ta meydana geldi. Yol kenarında yürüyen Semanur U., bebeğinin bulunduğu bebek arabasından bir şey almak için eğildiği sırada yanındaki oğlu Eymen U. elini bıraktı.

motosikletin-carptigi-2-yasindaki-oglunu-538183-159470.jpg

ANNESİ ELİNİ BIRAKINCA YOLA FIRLADI

O sırada 16 BKU 829 plakalı motosiklet ile yoldan geçen 17 yaşındaki Yiğit O. annesinin elini bırakıp yola çıkan Eymen’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşüp yaralanan Eymen U.'yu kucaklayan annesi Semanur U., sağlık ocağına doğru koşarken, motosiklet sürücüsü de bebek arabasını alıp, peşinden gitti. O anlar, çevredeki iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İlk müdahalesi sağlık ocağındaki doktor ve hemşireler tarafından yapılan Eymen U., ihbarla bölgeye sevk edilen ambulansla kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

motosikletin-carptigi-2-yasindaki-oglunu-538181-159470.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)