Ankara'nın da aralarında olduğu 4 ilde 'paralel yapı' operasyonu

Ankara'nın da aralarında olduğu 4 ilde 'paralel yapı' operasyonu
Ankara'nın da aralarında bulunduğu 4 ilde "paralel yapı" iddialarına ilişkin operasyon başlatıldı.Twitter fenomeni Fuat Avni TİB ve TÜBİTAK'a operasyon yapılacağını iddia etti. Fuat Avni'nin tweetlerinden saatler sonra operasyon...
Ankara'nın da aralarında bulunduğu 4 ilde "paralel yapı" iddialarına ilişkin operasyon başlatıldı.

Twitter fenomeni Fuat Avni TİB ve TÜBİTAK'a operasyon yapılacağını iddia etti. Fuat Avni'nin tweetlerinden saatler sonra operasyon başlatıldı.

17-25 Aralık sürecinde internete de sızdırılar telefon kayıtlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ‘sinirlendirdiğini’ savunan Fuat Avni; TİB ve TÜBİTAK için ‘intikam’ operasyonu yapılacağını iddia etti. Fuat Avni’nin gözaltına alınacakların isimlerini de verdi. Fuat Avni’nin paylaşımından saatler sonra Ankara merkezli “paralel yapı” operasyonu başlatıldı.

“30 KİŞİ GÖZALTINA ALINACAK”

Fuat Avni isimli twitter hesabından şunlar paylaşıldı; “Ankara Terör, bu sabah TİB VE TÜBİTAK’a yönelik kapsamlı bir operasyon yapacak. Yaklaşık 30 kişinin gözaltına alınması bekleniyor. Operasyon yapılacak isimlerin başında TİB’de görevli eski Bşk. Vekili Osman Nihat Şen ve Bilgi Sis. Daire Bşk. İlhan Elieyioğlu geliyor. TÜBİTAK’tan görevden alınan eski Başkan Yardımcısı Hasan Palaz ile bazı yazılımcılar da gözaltına alınacak. Hasan Palaz’dan dinlemelerle ilgili istediği raporu alınmadığı için nefret ediliyor.”

Etiketler :