Ankara'da Motor Kasklı 2 Kişi Kuyumcuyu Bağlayıp Dükkanı Soydu

Ankara'da Motor Kasklı 2 Kişi Kuyumcuyu Bağlayıp Dükkanı Soydu
Ankara'da, iş yeri sahibini bağlayıp kuyumcu dükkanından saat ve ziynet eşyası çalan 2 şüpheli ile hırsızlığı planlayıp maddi destek sağlayan 1 şüpheli tutuklandı. Soygun, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 25 Mart'ta saat 09.30 sıralarında, Keçiören ilçesi Kamil Ocak Mahallesi'ndeki kuyumcu dükkanında meydana geldi. Kar maskeli 2 kişi, motosikletle dükkana gelerek iş yeri sahibini silahla tehdit edip ellerini plastik kelepçeyle bağladı. Ardından iş yerindeki kol saatleri ve gümüş kolyeleri alarak motosikletleriyle kaçtılar. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

ankarada-kuyumcu-soygununa-3-tutuklama-33033.jpg

İhbar üzerine adrese giden polis ekipleri, çalışmaları sonucunda şüphelilerin motosikleti boş arazide yakıp, kiralık bir otomobille İstanbul'a kaçtıklarını belirledi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, soygunu gerçekleştiren F.Ö. ve K.Y. ile olayı planlayıp maddi destek sağlayan S.Ç.'nin kimliğini tespit etti. F.Ö. ve K.Y.'nin olaydan 6 gün önce Ankara'ya geldikleri, araçta kaldıkları ve sürekli olarak iş yeri çevresinde keşif yaptıkları belirlendi.

ankarada-kuyumcu-soygununa-3-tutuklama-33033-1.jpg

İstanbul ve Ankara'da eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonla 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda kol saati, gümüş kolyeler, olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

ankarada-kuyumcu-soygununa-3-tutuklama-33033-3.jpg

Etiketler :