Ankapark'a ring sefer başlıyor

Ankapark'a ring sefer başlıyor
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark'a ring seferleri düzenleyeceklerini duyurdu. Yavaş, "Söz verdiğimiz gibi Ankapark'ın kapılarını vatandaşlarımıza açıyoruz" dedi.

Melih Gökçek döneminde yapılan ve kamuyu zarara soktuğu iddialarıyla tartışmaların odağında olan Ankapark için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni bir adım geldi.

'Ankaralılarla karar vereceğiz'

Dün kamuoyuna Ankapark'ta bir basın toplantısı düzenleyerek Ankapark'taki son durumu ve Ankapark'ın dava sürecini, işletmecisinin tahliye etmemesini ve yargıyla verdikleri mücadeleyi anlatan Yavaş, Ankapark'ın 801 milyon dolara mal olduğunu belirtti ve bu paranın Ankara halkının parası olduğunu vurguladı. Bu nedenle halkın parasının boşa gitmemesi için Ankapark'ı işlevsel hale getirmek istediklerini ifade eden Yavaş, Ankaralıların görüşleriyle birlikte Ankapark'ın nasıl kullanılacağına karar vereceklerini söyledi.

Ankapark'a ring seferleri

Bugün ise sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavaş, Ankapark'ın kapılarını vatandaşa açtıklarını duyurdu. Yavaş, "Hafta sonları düzenleyeceğimiz ring seferlerine katılarak Ankapark'ın bize teslim edildiği(18 Temmuz 2022) halini yakından görebilirsiniz" dedi.

ankapark.jpg