Amerika'ya Yerleşen Oyuncu Erdem Baş İsyan Etti: "Paramı Vermediler"

Amerika'ya Yerleşen Oyuncu Erdem Baş İsyan Etti: "Paramı Vermediler"
2022 yılında Türkiye'yi terk ederek ailesiyle birlikte ABD'ye taşındığını açıklayan oyuncu Erdem Baş, sosyal medya kullanıcılarının kendisine gösterdiği tepkiye yanıt verdi. Baş, kanalları kendisine eksik ödeme yapmakla suçlayarak "Ekmeğimi yediler" dedi.

En Son Babalar duyar dizisi ile herkesin aklında yer edinen ve oynadığı yan roller ile hafızalara kazınan oyuncu Erdem Baş, 2022 yılında ailesiyle birlikte ABD'ye taşındığını duyurmuştu.

Baş'ın ABD tercihi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, bazı sosyal medya kullanıcılarının yazdığı yorumlar, 46 yaşındaki oyuncuyu çileden çıkardı. Sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt veren Baş, hakkındaki "vefasız" yorumlarını ise şu şekilde cevapladı:

"BEN DEĞİL, KANALLAR BENİM EKMEĞİMİ YEDİ"

"Yıllarca Trt’nin ekmeğini yedin” demiyorlar mı deli oluyorum. Hayır efendim oynadığım her dizi için emeğimi verdim karşılığını aldım. Sonra kanallar oynadığım dizilerin defalarca tekrarını yayınlayıp bir kuruş telif parası vermediler. Ben değil kanallar ekmeğimi yedi benim.”

bas3.jpg

Etiketler :