Alman çift İstanbul'da kâbus yaşadı: Otoparka bıraktıkları araçları buharlaştı!

Alman çift İstanbul'da kâbus yaşadı: Otoparka bıraktıkları araçları buharlaştı!
Almanya’dan İstanbul’a araçları ile gelen çiftin başına gelmeyen kalmadı. Seyahat sırasında dizinde kırık oluşan Sebastian Hollatz, geziyi yarıda bırakarak eşi ile ülkesine döndü. Çift, araçlarını ise Küçükçekmece’deki otoparka bıraktı. Ancak bir daha da araçlarını alamadılar. Savcılığa yapılan şikâyet sonrası otoparkın yetkilisi hakkında 7 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

Alman Sebastian Hollatz ile eşi Meliha Usluba Hollatz, Temmuz 2020’de Almanya’dan İstanbul’a geldi. Seyahat esnasında Sebastian Hollatz’un dizinde kırık oluştu. Beklenmeyen kaza nedeni ile Hollatz çifti seyahatlerini yarıda keserek Almanya’da döndü.

ARAÇLARI ALMAK İÇİN DÖNDÜ
Halk Akademi
öğrencisi Utku Beycan’ın haberine göre Hollatz çifti ülkelerine dönüş esnasında, araçlarını da Küçükçekmece’deki bir otoparka bıraktı. Sebastian Hollatz dizindeki kırık iyileştikten sonra bir arkadaşı Fatih Selçuk Akyıl’ı da alarak, araçları almak üzere bir kez daha İstanbul’a geldi.

DOĞRUDAN OTOPARKA GİTTİLER
Hollatz ile arkadaşı doğrudan, aracı bıraktıkları Küçükçekmece’deki otoparka gitti. Hollatz, elindeki sözleşmeyi otopark yetkilisi Maşallah Kanat’a göstererek araçları almaya geldiklerini söyledi.

Dava dosyasına giren ifadelere göre, bu aşamadan sonra ilginç gelişmeler yaşandı. Kanat, ikilinin gözleri önünde sözleşmeyi yırttı, yeni bir sözleşme hazırladığını söyledi. Hollatz anılan sözleşmeyi imzalamadı, araçlarını istediğini söyledi.

KANAT: ARAÇLARDAN HABERİM YOK
Kanat, araçlardan haberi olmadığını söyledi. Avukatı ile görüşen Hollatz, Kanat hakkında suç duyurusunda bulundu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Kanat ise, Hollatz’ı tanımadığını araçlar ile ilgili bilgisinin de olmadığını söyledi.

7 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ
Yürütülen soruşturma sonrası Maşallah Kanat hakkında ‘Güveni kötüye kullanma’ suçundan 1 yıldan 7 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı. Kanat’ın yargılaması İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Kaynak:halktv.com.tr