Akşener'den Erdoğan'a salvolar: Beni Mehmet Cengiz zannetti

Akşener'den Erdoğan'a salvolar: Beni Mehmet Cengiz zannetti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimi öncesi kurdukları Mmillet İttifakı'nın ortak mitingi için Antalya'da partililerinin karşısına çıktı. 

Antalya’daki ortak mitingde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Antalya’da geçen hafta miting yapan Sayın Erdoğan, beni 250 milyon liralık yani 50 milyon dolarlık mahkemeye verdiğini söyledi”ifadesini kullanarak, şöylek onuştu: “Hani arada bir diyorsunuz ya ‘Abla sen konuş, biz öderiz.’ Vallahi ne siz ödeyebilirsiniz ne de ben. Zahir beni Mehmet Cengiz zannetti. Sayın Erdoğan, olsa dükkan senin ama yok. Emekli maaşıma haciz koydurursun olur biter”

Yerel seçimlerde adayların rakibinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu belirten Akşener, şu değerlendirmelerde bulundu: “Biliyorsunuz bana, Sayın Kılıçdaroğlu ve Temel Bey’e PKK’lı dedi. Vatandaşına terörist dedi ama inkar ediyor. Buradan kendisine sesleniyorum, PKK’lı isnadında bulunmak çok ayıptır, ayıp. Senin karşında Meral Akşener var. Hendekleri kazdıran kim, sensin. Vali ve emniyet müdürlerine kafanızı yana çevirin diyen, sendin. Sonra, o hendekleri 793 şehitle kapatan kim, bu aziz milletin evlatları. 793 şehidin hesabını vereceksin.