Akşener 'Vicdanınıza sesleniyorum' çıkışı: Böyle bir zamanda, böyle bir yönetim anlayışı olabilir mi?

Akşener 'Vicdanınıza sesleniyorum' çıkışı: Böyle bir zamanda, böyle bir yönetim anlayışı olabilir mi?
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün katıldığı canlı yayındaki ifadelere ilişkin, "Böyle bir zamanda, böyle bir yönetim anlayışı olabilir mi?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün katıldığı aHaber canlı yayınında, bir haftayı aşkın süredir devam eden orman yangınlarına dair açıklamalarda bulundu

Erdoğan, yayında, "Şimdi televizyonlarda konuşuyorlar, dinliyorum. ‘Canlılar şöyle yandı böyle yandı.’ Eyvallah, ormanda yangın olur da canlılar yanmaz mı? Tamam da ondan sonra ne yapacağız? Hemen tedbirlerimizi aldık, dedik, ‘Bütün bu canlıların hemen defnini yapın ardından da bütün bu canlıların sahiplerine bu canlılar kadar hemen ödemelerini yapacağız. Büyükbaşsa büyükbaş, koyun, beyaz et var.. Hepsinin ödemelerini yapacağız. Bunun çalışmaları konusunda talimatını valilerimize verdik, anında bu işi de bitireceğiz" ifadesini kullandı. 

Akşener'den 'vicdanınıza sesleniyorum' çıkışı

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Erdoğan'ın yayına ilişkin görüntülerini paylaşan Akşener, "Vicdanınıza sesleniyorum: Allah aşkına, böyle bir bakış açısı olabilir mi? Böyle bir zamanda, böyle bir yönetim anlayışı olabilir mi? Yazıklar olsun!" dedi. 

 

Etiketler :