Akşener yaşadığı o olayı anlattı: Gözyaşlarına hakim olamadı

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Nevşehir'de yaptığı konuşmasında kendisi hakkında ortaya atılan iddiaları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Nevşehir'de konuştu. Akşener bugüne dek tarafına yönetilen saldırılardan bahsederken "Bu ifade benim için ölüm gibiydi" diyerek yaşadığı bir olayı anlattı, gözyaşlarını tutamadı.

Akşener, kendisi hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili “Benim abim akciğer kanseri oldu. O kadar fazla acı gördü ki. Onun kardeşi Meral Akşener'e, bir eşe bir anneye bir evlat sahibine, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı zamanında malum bir televizyon kanalında ‘kocasını aldattı’ denildi. Bu ifade benim için ölüm gibiydi. Hatta ölümden de beterdi. Sonra fark ettim ki herkese yapılıyormuş. Mahkemeye gittim. 3 şerefsiz için beraat kararı verildi" dedi. Akşener'in konuşma yaptığı sırada gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Akşener konuşmasına şöyle devam etti:

Sonrasında İsmail Kahraman dedikleri o kişi ‘Meral Kılıçdaroğlu’ diye bir ifadede bulundu. Mahkemeye gittik, beraatine karar verildi. Kısacası her şeye göz yumuldu. Son noktada ise Sinan Ateş’in canına kıyıldı. Biz bunun karşısında duracağız. Bize ‘PKK ile beraber duruyorlar’ şeklinde iftara ediyorlar. PKK ile beraber olanın Allah belasını versin.