Akşener: Her şehirde zenginleşmiş gruplar AKP'li

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, HalkTv ekranlarına konuk oldu. Liderler Özel programında Suat Toktaş'ın sorularını yanıtlayan Anadolu gezileri sırasında izlenimlerini anlatan Akşener, Belediyeler eliyle her şehirde kayırılan insanlar ve zenginleşen insanlar olmuş. Zenginleşmiş bu gruplar AK Partili, aşağıdakiler yani yoksullar, yani garipler, fakirler ise diğer partililer" dedi.

HalkTv ekranlarında yayınlanan Liderler Özel programında Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın bu haftaki konuğu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener oldu.

'Bir yıldır Allah reisten razı olsun diyen yok'

Anadolu gezilerinden izlenimlerini paylaşan Akşener, "Pandemiden önce il il gezmeye başladım. Erdoğan'ın yüzde 80 ve üzeri oy aldığı ilçelere de gittim. Eskiden dükkanlarda 'oyunuzu almaya geldim' dediğimde 'Allah reisten razı olsun, çok iyi ' diyorlardı. Şimdi bir yıldır bunu diyen esnafa hiç rastlamadım"

Akşener, Anadolu gezileriyle sesini duyuramayan vatandaşların sesi olduklarını, kendileri aracılığıyla, iktidara yaşadıkları sorunları ilettiklerini ifade etti.

Vatandaşın öncelikli sorunun ekonomi olduğu dile getiren Akşener, ikinci şikayet konusunun da Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi olduğunu söyledi.

Dün AKP'ye oy verenlerin bile bu sitemden şikayetçi olduğunu ifade eden Akşener sözlerini şöyle sürdürdü, "Belediyeler eliyle her şehirde kayırılan insanlar ve zenginleşen insanlar olmuş. Geldiği nokta bu. Bunu Van'da gördüm, Erzurum'da gördüm, Hakkari'de, Urfa'da, Mardin'de gördüm. Çorum'da, Vezirköprü'de, Samsun'da, Bafra'da, birçok yerde gördüm. Belediyeler üzerinden zenginleşen kişiler var. İster Türk ister Kürt, zenginleşmiş bu gruplar AK Partili, aşağıdakiler yani yoksullar, yani garipler, fakirler ise diğer partililer"