Aksaray'da kadın cinayeti: 'Evde sigara içme' dediği için öldürdü

Aksaray'da kadın cinayeti: 'Evde sigara içme' dediği için öldürdü
Aksaray’da bir şahıs, 'Evin içinde sigara içme' diyen kadını ellerini, ayaklarını bağlayıp, ağzını da koli bandıyla kapatıp urgan ile boğarak öldürdü. Daha sonrasında berbere tıraş olmaya giden katil, tıraş olurken yakalandı.

Olay, Aksaray’ın Güzelyurt ilçesine bağlı Gaziemir köyü AFAD evlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, hurdacılık yapan Murat Bakan, 3 yıldır birlikte yaşadığı A.G.'yi "Evin içinde sigara içme" dediği için urganla boğarak öldürdü.

Cinayetin ardından Murat Gedik evden ayrılırken, A.G'nin kızı annesini odasında yerde yatar vaziyette buldu. Annesinin elleri ve ayakları bağlı hareketsiz yerde yattığını gören H.G., önce sağlık ekiplerine sonra da jandarmaya haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 acil yardım ekipleri kadına yaptıkları ilk müdahalede kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Jandarma ekipleri, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek Murat Bakan'ın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Gülağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü şahsın berberde tıraş olduğunu tespit etti. Berbere operasyon düzenleyen ekipler, Bakan'ı tıraş olurken yakalayarak gözaltına aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen Murat Bakan, ilk ifadesinin ardından sorgulanmak üzere Güzelyurt İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

İlgili Haberler