İş kadını, akrabası Erzan'ı tehdit etti: Beni 'Azrailim' diye kaydet!

İş kadını, akrabası Erzan'ı tehdit etti: Beni 'Azrailim' diye kaydet!
Bankacı Seçil Erzan’ın cep telefonu üzerinde yapılan inceleme, bu kişinin birçok kez tehdit edildiğini de ortaya koydu. Erzan’ın, kuzeni Tanın Yılmaz’ın eşi olan iş kadını Merve Özer Yılmaz ile yaptığı birçok yazışma da dosyada. Aynı zamanda DEİK Türkiye-Kosova İş Konseyi üyesi olan Yılmaz, Erzan’a “Beni ‘azrailim’ diye kaydet” diye bir mesaj attı. Erzan da “Gel öldür beni” karşılığı veriyor.

20 yıllık bankacı Seçil Erzan’ın 6 kişi ile birlikte yargılandıkları İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava dosyasına geçen hafta yeni bir bilirkişi raporu girdi. Anılan rapor, Erzan’ın yanı sıra aynı dosyada birlikte yargılandığı tutuklu sanık Ali Yörük, kardeşi Atilla Yörük ile Nazlı Can’ın el konulan cep telefonları ve dijital materyalleri üzerinde inceleme yapıldı.

Erzan’ın silinen WhatsApp mesajları, bu kişinin büyük bir baskı altında olduğunu ortaya koyuyor. Raporda, Erzan ile kuzeni Tanın Yılmaz ve eşi Merve Özer Yılmaz arasındaki bir dizi yazışma, Erzan’ın tehdit altında olduğunu gösteriyor.

BENİ, ‘AZRAİLİM’ DİYE KAYDET!

Aynı zamanda DEİK Türkiye-Kosova İş Konseyi üyesi olan Merve Özer Yılmaz, Erzan’a gönderdiği mesajların birinde Erzan’dan kendisine vekâletname vermesini istiyor. Elde edeceği vekâletname ile Erzan’ın gayrimenkulünü satmayı planlayan Yılmaz 16 Mart 2023 tarihli bir mesajında Erzan’a “Bu numaramı da ‘azrailim’ diye kaydet” ifadesi kullanıyor.

secil1.jpg
Merve Özer Yılmaz aynı zamanda DEİK yönetici konumunda.

‘BENİ RAHAT BIRAKIN ÇÖZECEĞİM’

Seçil Erzan ise “Merve beni rahat bırak. Ben bu işleri çözeceğim” diyor. Erzan, devam süreçteki bir mesajında, Merve Özer Yılmaz’ın kurduğu baskı nedeni ile “Merve canımı mı almak istiyorsun” diyor.

22.webp
Yazışmalarda, Seçil Erzan kendisinin de tüm mal varlığını kaybettiğini kaydediyor.

SKANDALIN PATLAMASINDAN 4 GÜN ÖNCE

Merve Özer Yılmaz, skandalın patlamasından 4 gün önce yani 3 Nisan günü Erzan’a “Bugün bizden çaldıklarından geri ödeme yapmaya başlamazsan. Yarın Show başlasın o zaman!” diyerek, konuyu banka yönetimine ihbar etme imasında bulunuyor. Yılmaz benzer bir mesajı atmasından sonra Erzan “Sen gel öldür beni kurtul” diyor.

KUZENİNE: GELİN CANIMI ALIN!

Merve Özer Yılmaz’a gönderdiği mesajda “Ben hırsız değilim” diyen Erzan, telefonunu açmasını isteyen kuzeni Tanın Yılmaz’a ise “Gelin alın canımı. Bitsin bu çile” diyor.

ÇALIŞTIĞI ŞUBEYE GİTMEKLE KORKUTTU

6 Nisan günü ise Merve Özer Yılmaz’a, çalıştığı bankaya gideceği tehditlinde bulunuyor. Erzan ise, Yılmaz’ın çalıştığı şubeye gelmesi halinde skandalın patlak vereceği endişesi ile “Ödeme bekliyorum lütfen bekleyin” diyor.

‘BİZDEN ÖNCE FUTBOLCULARA ÖDEME YAPMA’

İkili arasında devam eden bir başka mesajda ise Merve Özer Yılmaz’a, kendisinden önce Muslera, Selçuk veya Mert Çetin’e ödeme yapmaması konusunda Erzan’ı uyarıyor. Ve “Seni, anandan doğduğun güne pişman edeceğim” tehdidinde bulunuyor.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :