AKP'nin Yeni Oyunu!

AKP'nin Yeni Oyunu!
 Öğrencileri Duman konseri diye kandırıp AKP Gençlik Kolları etkinliğine götürdüler.Sözcü'nün haberine göre;AKP’nin salon doldurma oyunları devam ediyor. Bu sefer de AKP Gençlik Kolları’nın Ankara’da düzenlendiği...

 Öğrencileri Duman konseri diye kandırıp AKP Gençlik Kolları etkinliğine götürdüler.

Sözcü'nün haberine göre;

AKP’nin salon doldurma oyunları devam ediyor. Bu sefer de AKP Gençlik Kolları’nın Ankara’da düzenlendiği ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın da katıldığı etkinlikte salonu doldurmak için öğrencileri Duman konseriyle kandırdılar.

Seçimler yaklaşırken AKP’nin oyunları da ortaya çıkmaya başlıyor. Miting alanlarını doldurmak için valilere talimat yağdıran AKP’liler bu sefer de Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de katıldığı AKP Gençlik Kolları’nın düzenlediği ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğinde salonu doldurmak için öğrencileri kandırdı. Ankara Yenimahalle Yahyalar Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nden yaklaşık 150 öğrenci etkinlikte Duman konseri olacağı yalanıyla kandırılıp otobüslerle etkinliğe götürüldü.

‘OKUL MÜDÜRÜ GÖZ YUMDU’

Yaşananları İlerihaber’e anlatan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nden bir öğrenci etkinliğe gidip de kandırıldığını anlayan ve geri dönmek isteyen öğrencilerin güvenlikler tarafından engellendiğini belirterek, okuldan öğrencilerin kandırılarak etkinliğe götürülmesine okul müdürü ve müdür yardımcısının göz yumduğunu söyledi.