'Çadırlar nerede?' diye sormuştuk: AKP'li yöneticinin villasının bahçesinden çıktı

'Çadırlar nerede?' diye sormuştuk: AKP'li yöneticinin villasının bahçesinden çıktı
Şanlıurfa’da AKP Karaköprü İlçe Yöneticisinin depremden etkilenmeyen villasının bahçesine AFAD çadırı kurdurması tepki çekti.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde 11 il etkilendi. Bu illerden bir tanesi olan Şanlıurfa'da depremzedeler için çadır aranırken Şanlıurfa AKP Karaköprü İlçe yöneticisinin hasar görmeyen villasının bahçesine çadır kurması sosyal medyada gündem konusu oldu.

Depremden etkilenmeyen evinin bahçesine koydurduğu çadır bu kadar da olmaz dedirtti. Sosyal medyada tepki yağarken bu konuya isyan eden bir diğer isim ise CHP'li Mahmut Tanal oldu.

CHP'nin hukukçu vekili Mahmut Tanal, sosyal medyada yayılan görselle ilgili; "bari depremde, afette torpil, kayırmacılık, ayrımcılık yapılmasın!" diyerek isyan etti.

Bari afette torpil yapılmasın!

İşte Mahmut Tanal'ın paylaşımları;

"Bari depremde, afette torpil, kayırmacılık, ayrımcılık yapılmasın!

Evleri yıkılan, dışarıda kalan depremzedeler günlerdir çadıra ulaşmazken, Şanlıurfa’da AKP Karaköprü İlçe Yöneticisi, depremden etkilenmeyen köydeki evinin bahçesine #AFAD çadırı kurabiliyor.

AKP'li Yönetici, çadırı kolayca temin ederken neden hala deprem bölgelerinde mağdur vatandaşlar çadıra ulaşmaz?

Bu arada olayın duyulması üzerine jandarma ve AFAD ekipleri, AKP Karaköprü İlçe Yöneticisi'nin evinin bahçesindeki çadırı söküp götürdü"

220220230854034187192.webp

Etiketler :