AKP'li Türkeş'ten Partisine Kavala Mesajı!

AKP'li Türkeş'ten Partisine Kavala Mesajı!
AKP Milletvekili Tuğrul Türkeş, Gezi Parkı tutukluları ve Osman Kavala konusunda yaptığı çıkışıyla gündeme gelmişti. Kavala, sosyal medya hesabından parti içine mesajlar verdiği dikkat çeken bir açıklama yaptı.

AKP Milletvekili Tuğrul Türkeş, Gezi Parkı tutukluları ve Osman Kavala konusunda parti içine mesajlar verdiği bir açıklama yaptı.

"PARTİDE FARKLI BİR GÖRÜŞ YOK"

Türkeş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, partisi içinde konuya ilişkin farklı görüşlerin olmadığını iddia etti. Türkeş, "AK Parti hukukun tecelli etmesini isteyen siyasetçiler ile doludur. Gölgeden yumruk atmaya çalışanlar ise ya kripto kalıntılar veya ücretle çalışanlardır" dedi.

"GEÇMİŞİ GÖLGELİ TİPLER..."

Paylaşımında, "Geçmişi gölgeli tipler yarın eski fikirlerimize rücu ettik deseler veya daha iyi şartlarda danışmanlık buldum deseler ne söyleyeceksiniz?" ifadelerini kullanan Türkeş, şöyle devam etti: "Bizler ise bir ömür aynı görüşleri savunmuş, davasına her halükarda ve her yerde ve de her şartta sahip çıkan, gün ışığında tartışabilen dava insanlarıyız. İnanmıyorsanız gölgesine sığındığınız kurum ve cemaatlerden açığa çıkın. Neye karşı çıktığınız daha net anlaşılır."

Türkeş'in 7 soru sorduğu paylaşımı şöyle: