AKP'li Nebi Hatipoğlu'na Özel Koruma Kıyağı!

AKP'li Nebi Hatipoğlu'na Özel Koruma Kıyağı!
İYİ Parti'den istifa etmesinin ardından AKP'ye katılan Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Hatipoğlu'nun fabrikasına polis koruması tahsis edildi.Polisin Sesi Platformu, Hatipoğlu'nun fabrikasına polis koruması tahsis edildiğine dair belgeyi yayınladı. Ayrıca, platform Hatipoğlu'na da koruma tahsis edildiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa ederek AKP'ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun fabrikasına polis koruması tahsis edildiği iddia edildi.

Emniyet Sen'e bağlı “Polisin Sesi Platformu” (polisinsesi.org) haber servisine ulaşan ve emniyet personeline, amirlerince WhatsApp yoluyla talimat verildiği iddia edildi.

Talimatta Hatipoğlu'na ait Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan EUROPEN Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret A. Ş. isimli işyerinin giriş ve çıkış saatlerinde polis ekiplerinin beklemesi yönünde görevlendirme yapıldığı ileri sürüldü. İddiaya göre bilgi notunda, Ekipler Büro Amirliği'ne bağlı bir ekibin saat 06.30’dan başlayarak saat 22.30’a kadar işçilerin vardiya değişimlerinde görev alması gerektiği talimatı verildi. İkinci bir emre kadar da bu uygulamanın devam edeceği de ifade edildi.

Konuyla ilgili tartışmalar sürerken Polisin Sesi Platformu, Hatipoğlu’na koruma tahsis edildiğine dair belgeyi yayınladı.

emniyet.jpg

Hatipoğlu’nun kendisine de özel koruma tahsis edildiğini belirten Platform, “Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun fabrikasına polis görevlendirilmesinin ardından yeni bir bilgiye daha ulaşıldı. Devlet Büyüklerini Koruma Bürosunda görevli iki polis memuru, Nebi Hatipoğlu’nu korumak üzere görevlendirildi. Bu görevlendirmelerin hangi amaçla yapıldığı ise açıklanmadı” ifadelerini kullandı.