AKP'li eski Bakan Kılıç'tan şaşkınlık yaratan tweetlerle ilgili açıklama geldi

AKP'li eski Bakan Kılıç'tan şaşkınlık yaratan tweetlerle ilgili açıklama geldi
Eski Spor Bakanı, AKP Samsun Milletvekili Suat Kılıç’ın Twitter hesabından gece saatlerinde art arda üç tweet ile istifa mesajları yayınlandı. Kılıç’ın attığı tweetler takipçilerinde şok etkisi yaratırken, kısa sürede...

Eski Spor Bakanı, AKP Samsun Milletvekili Suat Kılıç’ın Twitter hesabından gece saatlerinde art arda üç tweet ile istifa mesajları yayınlandı. Kılıç’ın attığı tweetler takipçilerinde şok etkisi yaratırken, kısa sürede hacklendiği öğrenildi.

Kılıç’ın hesabından “AK Parti’den üzülerek istifa ettiğimi bildirerek, hizmetime son veriyorum.” diye atılan ilk tweetten sonra aynı hesaptan, “Unutmasınlar ki; bu millet, Atatürk’ü nasıl sattı ise, zamanı gelince Tayyip Erdoğan’ı da satacaktır.” yazıldı.

Sabah saatlerinde mesajları yalanlayan ve hacklendiğini Facebook hesabından duyuran Kılıç, “Gece gece canınızı sıkacağım ama maalesef Twitter hesabım sosyal medya korsanları tarafından ele geçirildi. Geceden itibaren yapılan paylaşımları lütfen dikkate almayın. Twitter ile yazışmalar devam sürüyor, ayrıca emniyet siber suçlar birimi de konuyu takip ediyor. Sizi üzen paylaşımlar için yasal haklarımızı kısa süre içinde kullanacağız. İyi geceler, Allah’a emanet olun… ” yazdı.

İşte o tweetler:

Etiketler :