AKP’li Çelik’ten Enes Kara paylaşımı: Cemaatlere sahip çıktı

AKP’li Çelik’ten Enes Kara paylaşımı: Cemaatlere sahip çıktı
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, cemaat yurdundaki baskıları ve gelecek kaygısını anlatıp yaşamına son veren tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara hakkındaki paylaşımında cemaatlere sahip çıktı. Çelik, "Ölüm üzerinden bile ayrışma üretenler, ideolojik egolarının kavgasını bir kenara bırakmalı" dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi Enes Kara'nın kaldığı cemaat yurdunda yaşadığı baskıları ve gelecek kaygısını anlatıp yaşamına son vermesi hakkında açıklama yaptı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hepimiz Enes Kara kardeşimizin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yüreğimiz yandı. Enes Kara, kardeşimizin yakınlarının ve sevenlerinin acısını yürekten paylaşıyoruz.

Gencecik bir insanın ölümü üzerinden kindar bir dille kavga, ideolojik hesaplaşma ve ayrışma üretenlerin yaptığı şey asla kabul edilemez ve ahlaki değildir. Her ölüm insanı kendi ruhuyla yüzleştirmelidir.

Bu büyük imtihandır. Hayatını kaybedenin acısı bizi buna götürmelidir. Ölüm üzerinden bile ayrışma üretenler, ideolojik egolarının kavgasını bir kenara bırakmalıdır..." dedi.

ekran-resmi-2022-01-11-16-54-05.png