AKP'li Bülent Turan: Hatalarımız varsa gereğini yaparız

AKP'li Bülent Turan: Hatalarımız varsa gereğini yaparız
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Sedat Peker'in iddialarına dair konuştu.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında soruşturma komisyonu kurulması taleplerine ilişkin, "Bu oyunlara gelmeyeceğiz, hatalarımız varsa gereğini yaparız" açıklamasını yaptı.

TBMM'yi mafya liderlerinin gündemiyle değerlendirmeyeceklerini aktaran Turan, "Toplumun tüm dertleri derdimiz, merakları merakımız. Yanlış yapan varsa ayıklamak bizim görevimiz" diye konuştu.

Peker'in iddialarını gündeme getiren muhalefeti eleştiren Turan, "Sedat Peker’den başka gündemleri yok gibi" dedi.

Mafyanın AKP ile yan yana gelecek en son kavram olduğunun altını çizen turan, "Bir kişinin ne söylediği kadar nerede söylediği de kıymetlidir. Türkiye düşmanlığıyla bilinen bir ülkenin otelinde konuşuyor. Yetmedi; otel değiştiriyor, aynı patronun otelleri, farklı zincirler. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Hatırlayın, Türkiye’de değnekçilik, çetecilik, mafyacılık her gün manşetlerdeydi. Biz çetelerle mücadelelerde en çok adım atan ekibiz. Eskisi gibi çete, mafya, değnekçi manşetleri var mı? Kalmadı artık ama insanız; hatamız vardır, eksiğimiz vardır, bunları temizleriz ama Meclis’imizin alet edilmesini doğru bulmuyoruz" ifadelerini kullandı.