AKP'li başkan zehir zemberek sözlerle istifa etti, kimi destekleyeceğini açıkladı

AKP'li başkan zehir zemberek sözlerle istifa etti, kimi destekleyeceğini açıkladı
Adıyaman'ın Besni İlçe Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, zehir zemberek sözlerle AKP'den istifa etti. Öztürk, Saadet adayını destekleyeceğini söyledi.

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, AKP'den istifa kararı aldığını ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Besni Belediye Başkan adayı Reşit Alkan'ı destekleyeceğini belirten bir açıklama yaptı.

Yaptığı açıklamada AKP içinde dışlandıklarını vurgulayan Öztürk, "Şahsımız nezdinde Besnililerin iradesini yok saydılar" dedi. Öztürk'ün açıklaması şöyle:

"Ne yazık ki, AK Parti ilçe teşkilatı içerisinde bulunan ve şahsi menfaatlerini memleket menfaatlerinin üzerinde tutan insanlar, şahsımız nezdinde Besnililerin iradesini yok saydılar. Parti olarak düzenledikleri hiçbir toplantıya davet etmeyip bizi dışladılar. Aynı şekilde bizim düzenlediğimiz hiçbir toplatıya da icabet etmediler. Memleket faydasına hayata geçirmeye çalıştığımız projelerimize gereken desteği vermediler. Tek başımıza hizmet mücadelesi yürüttük.

2014 yılındaki aynı senaryo ve dayatma anlayışı, bugün de uygulanmaya konulmuştur. 2014 de kaybeden Aday,halkın iradesine rağmen tekrar aday olarak karşımıza çıkarılmıştır.Besnililerin iradesi yine yok sayılmıştır. Besni halkı, onların oyunlarını daha önce bozdu, Allah’ın izniyle yine bozacak. Halkımızdan gelen talep ve feryada kayıtsız kalamayız. Milli iradenin üstünde hiçbir güç ve ego tanımıyoruz.

Besnimize reva görülen bu haksızlığa ve buna karşılık, diğer aday adayı arkadaşlarımız ile yaptığımız istişareler neticesinde ve halkımızın yükselen tepki ve talebine istinaden, AK Parti’den üzülerek istifa ediyorum.

Bizim Adayımız rahmetli dava arkadaşım Ömer Alkan'ın oğlu Saadet Partisi adayı Reşit Alkan kardeşimizdir. Yolumuza bu şekilde devam ediyoruz, Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda halkımızın desteği ile bizleri muzaffer kılsın. Besni'mize Hayırlı uğurlu olsun."

Etiketler :