AKP’den ‘Koalisyon’ Tarihi

AKP’den ‘Koalisyon’ Tarihi
AB Bakanı Volkan Bozkır: Ramazan bitmeden koalisyon kurulacak.Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır koalisyon tartışmalarına yeni bir boyut kazandırdı. Bozkır “Ramazan bitmeden koalisyon kurulacak” dedi.Volkan Bozkır, Esenler Belediyesi...

AB Bakanı Volkan Bozkır: Ramazan bitmeden koalisyon kurulacak.

Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır koalisyon tartışmalarına yeni bir boyut kazandırdı. Bozkır “Ramazan bitmeden koalisyon kurulacak” dedi.

Volkan Bozkır, Esenler Belediyesi tarafından verilen sokak iftarında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 7 Haziran seçiminin ardından koalisyon çalışmalarına başlandığını açıklayan Bozkır, “İnşallah, Ak Parti’nin önderliğinde tekrar bir hükümet kurulacak. Türkiye’yi daha ileriye götürecek, çok daha güçlü bir Türkiye’ye kavuşturacak bir iktidar ortaya çıkacak. Türkiye’de seçimler demokrasinin ne kadar köklü olduğunu, Türk insanının ne kadar demokrasine önem verdiğini bir kere daha gösterdi. 46 milyon oyun kullanıldığı bir ülke olmaktan iftihar ediyoruz. Tek bir huzursuzluk, sıkıntı yaşanmadan seçimleri geride bıraktık. Allah Ramazan bitmeden, Bayrama kalmadan da Türkiye’nin arzu ettiği güçlü bir iktidara AK Partinin önderliğinde kavuşacaktır.” dedi.