AKP’den istifa ederek İYİ Parti’ye üye olan vatandaş: Her şeyimizi çaldınız kimliğimizi de mi çaldınız?

AKP’den istifa ederek İYİ Parti’ye üye olan vatandaş: Her şeyimizi çaldınız kimliğimizi de mi çaldınız?
Ankara Mamak'taki İYİ Parti üye katılım programına, AKP’den istifa ederek İYİ Parti’ye üye olan bir vatandaşın sözleri damga vurdu.

Ankara Mamak İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İYİ Parti üye katılım toplantısına İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın yanı sıra İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Oral, Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, ilçe başkanları, il yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yenigaste’de yer alan habere göre, programda Koray Aydın'ın konuşması devam ederken araya girerek başından geçenleri anlatan bir vatandaşın sözleri ise dikkat çekti. 2011’den beri AKP’ye üye olduğunu ve bu durumu AKP’lilerin seçimlerin ardından kapısına gelmesiyle öğrendiğini ifade eden vatandaş “Her şeyimizi çaldınız, kimliğimizi de mi çaldınız diyerek tepki gösterim” açıklamalarında bulundu.Yaşadığı olayın ardından AKP’den istifa ederek İYİ Parti’ye üye olduğunu söyleyen vatandaşa Koray Aydın ise ‘Helal olsun’ diyerek destek verdi.Aydın, “İYİ Parti'ye her gün bin yeni üye katılıyor. 200 bini geçtik. Bu hızla gidersek yıl sonunda 400 bini geçeriz. 50 yıllık partilerin bu rakamı bulamadıkları bir dönemde, 2 yıllık partimizin bu başarısı çok büyüktür” şeklinde konuştu. 


 

Etiketler :