AKP Mitinginde Kılıçdaroğlu'nu Hedef Alan Cinsiyetçi Pankarta Tepki Yağdı

AKP Mitinginde Kılıçdaroğlu'nu Hedef Alan Cinsiyetçi Pankarta Tepki Yağdı
AKP'nin dün İstanbul'da düzenlediği mitingde açılan bir pankart tepkilere sebep oldu. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Bu derece aşağıladığınız, hakaret vesilesi olarak gördüğünüz biz karılar (kadınlar) size sandıkta gününüzü göstereceğiz, öyle böyle değil hem de!" dedi.

Türkiye'nin kader seçimleri için son 6 güne girildi. Partilerin seçim çalışmaları sürerken AKP de dün İstanbul'da bir miting düzenledi. Atatürk Havalimanı'ndaki mitingde açılan bir pankart tepkilere sebep oldu.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin mutfağından paylaştığı videolardan alınan görüntülerin yer aldığı pankartta, "Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz" yazıldı.

Söz konusu pankarta sosyal medyada tepki yağdı. Tepki gösteren isimlerden bir tanesi de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu oldu.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kaftancıoğlu, "Bu derece aşağıladığınız, hakaret vesilesi olarak gördüğünüz biz karılar (kadınlar) size sandıkta gününüzü göstereceğiz, öyle böyle değil hem de! ‘Türk Karı Kuvvetleri' :) Can Yücel'e saygıyla… Tüm kadınlarla birlikte #SanaSöz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :