Akit yazarından kadın teğmen hakkında çok çirkin sözler

Akit yazarından kadın teğmen hakkında çok çirkin sözler
Yeni Akit gazetesi yazarı Zekeriya Say, Kara Harp Okulu birincisi Teğmen Ebru Eroğlu'nu çok çirkin sözlerle hedef aldı. Say, Eroğlu hakkında "900 teğmeni kendine oyuncak etmesinden belli nasıl bir şey olduğu" dedi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Zekeriya Say, Kara Harp Okulu birincisi Teğmen Ebru Eroğlu'nu çirkin sözlerle hedef aldı.

tegmen11.jpg

Yeni Akit yazarlarından Zekeriya Say, Kara Harp Okulu'nu birincilikle tamamlayan Teğmen Ebru Eroğlu hakkında çok çirkin bir paylaşım yaptı, "Peygamber ocağında ne işi var bunun" diye sordu.

ebru-eroglu.jpg

"GÖZLERİ RESMEN FELFECİR OKUYOR"

Sosyal medya hesabından Eroğlu'nun Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Say, "Tipe bak! Gözleri resmen felfecir okuyor" diyerek Eroğlu'nu hedef aldı.

zekeriya-say.jpg

900 TEĞMENİ KENDİNE OYUNCAK ETMİŞ

Say, "900 teğmeni kendine oyuncak etmesinden belli nasıl bir şey olduğu. Peygamber ocağında ne işi var bunun!" diyerek Eroğlu'nun askerliğini de sorguladı.

zekeriya-say1.jpg

"TIFIL TEĞMEN, ŞARK KURNAZI"

Say, Eroğlu'na "TSK iç hizmet kanununda 'laikliği korumak' gibi bir görev tanımı yokken, bu tıfıl teğmen durumdan vazife çıkarıyor. Biz bu şark kurnazını eleştirince de 'Tutuklayın' goygoyu başlıyor. Ne demişim, Dilruba K. gibi 'beyni emcüklenmiş geri zekalı' mı demişim?" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi