Ailesi Müge Anlı'ya Katılmıştı: Cinayeti Canlı Yayında İtiraf Etti! Motosikletiyle Kaybolan Ali Diken'den Acı Haber

Ailesi Müge Anlı'ya Katılmıştı: Cinayeti Canlı Yayında İtiraf Etti! Motosikletiyle Kaybolan Ali Diken'den Acı Haber
Ali Diken 20 Aralık 2023 Çarşamba günü motosikletiyle birlikte Antalya'dan kayboldu. Annesi ve yengesi, 32 yaşındaki Ali Diken'i aramak için Müge Anlı ekibinden yardım istedi. Günlerdir aranan Ali Diken'in cinayetinde sır canlı yhayında çözüldü. En yakına arkadaşı cinayeti itiraf etti....

Ali Diken 20 Aralık 2023 Çarşamba günü motosikletiyle birlikte Antalya'dan kayboldu. 22 Ocak Salı günü yayına, Ali'nin kaybolmadan önce son görüştüğü arkadaşı Zeynel Boyacı gelmişti.

Kumrucu'da çalıştığını, oradan ayrıldığı gün Ali ile görüştüğünü söyleyen Zeynel Boyacı, ertesi gün ise Yalova'ya ablasının yanına gittiğini, oğluna ablasının baktığını ve o yüzden Yalova'ya eşiyle gittiğini ifade etmişti. Ali'nin kuzeni yayına bağlanan isimlerden biriydi. Ali kaybolduktan sonra Zeynel'in bir akaryakıt istasyonunda görüldüğü ve giydiği ceketin Ali'nin ceketi olduğunu söylemişti.

MÜGE ANLI'YA KATILDILAR

Annesi ve yengesi, 32 yaşındaki Ali Diken'i aramak için Müge Anlı ekibinden yardım istedi.

Diken aranırken en son görüştüğü iki arkadaşından biri olan Zeynel B.,'nin Ali Diken'in kaybolmasıyla bağlantısı olabileceği ve şüphelerin kendisinde olduğu programda belirtildi.

"DÖVEREK ÖLDÜRMÜŞ VE GÖMMÜŞ"

Günlerdir aranan Ali Diken'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Diken'le ilgili yaptığı açıklamalar ise yalan olduğu ortaya çıkınca şüphenin odağındaki Zeynel B., kaldığı otelden kaçarak Yalova'da feribota bindiği sırada İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Zeynel Boyacı polislere ilk olarak, "Bana ağır küfür etti. Bende döverek öldürdüm ve gömdüm" dediği öğrenildi. Zeynel Boyacı Antalya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından teslim alınarak Antalya'ya götürüldü.