Aile Dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Sahnesi Ortalığı Yıktı: "Yukarı Bak Yukarı"

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisi salı günü yayınlanan bölümüyle sevenlerini ekrana kilitledi. Dizinin son bölümünde yayınlanan sahne sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu. İşte o sahne...

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın olduğu aile dizisi 3 Ekim Salı günü ikinci sezonla izleyicinin karşısına çıktı. Aile dizisinin 16. bölümü 17 Ekim Salı günü yayınlandı. Dizie 'Aslan' karekterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve 'Devin'i oynayan Serenay Sarıkaya'nın yatak odasındaki sahnesi sosyal medyada gündem sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

serenay-sarikay.jpg

Sahnede beraber yatak odasında bulunan Aslan ile Devin, Leyla'nın ve çocukların durumunu konuştu. Bu sırada üstünü değiştiren Aslan, Devin'in dikkatini çekti. Devin, Aslan'a "Yeni taktiğin bu mu?" diye sorarken Aslan da ona "Yukarı bak yukarı" diyerek yanıt verdi.

kivanc-tatlitug.jpg

Sahne sosyal medyada tartışmalara neden olurken bazı kullanıcılar "RTÜK'ün bunları görmediğini" söylerken bazıları ise "oyunculuklarının iyi olduğu" eleştirisi yaptı.

215530906-kivanc-tatlitug-serenay-sarikaya-aile-16-bolum-4.jpg

kivanc-tatlitug1.jpg