Ahmet Edip Uğur bu tweeti paylaşmıştı: "Raconu Reis keser"

Ahmet Edip Uğur bu tweeti paylaşmıştı: "Raconu Reis keser"
AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği AKP'li Belediye Başkanlarından Ahmet Edip Uğur, bugün hem Belediye Başkanlığında, hem de AKP'den istifa ettiğini zehir zemberek sözlerle açıklamıştı.Uğur, çok...

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği AKP'li Belediye Başkanlarından Ahmet Edip Uğur, bugün hem Belediye Başkanlığında, hem de AKP'den istifa ettiğini zehir zemberek sözlerle açıklamıştı.

Uğur, çok değil bundan 2 ay ay kadar önce, Erdoğan'ın "AKP'de racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim" sözlerini twitter'da paylaşmıştı. Bu paylaşımla Uğur da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ettirilen Melih Gökçek ile aynı akıbeti paylaşmış oldu.

Türkiye'yi tek adam rejimine doğru götüren 16 Nisan Anayasa Referandumunun ardından Erdoğan'ın AKP Genel Başkanlığına dönmesiyle istifa zorlanan AKP İl Başkanları ve Belediye Başkanlarında piyango Gökçek'e de vurmuştu. Sosyal medyayı aktif kullanan Gökçek, referanduma destek için verdiği tweetler hatırlatılmıştı.

Şimdi aynı durum Ahmet Edip Uğur'un başına da geldi. Uğur, 20 Ağustos'ta Erdoğan "Raconu ben keserim" sözlerinin yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

İşte o paylaşım:

RACON TARTIŞMASI NEYDİ?

AKP Genel Başkanı Erdoğan 2019 Cumhurbaşkanları seçimlerine yönelik parti içinde başlattığı "Metal Yorgunluğu" harekatı devam ederken bazı köşe yazarlarının açıklamalarından rahatsızlığını şu sözlerle dile getirmişri:

"Burada bir kez daha açık ve net olarak ifade ediyorum. Benim milletimle partimle paylaşacağım bir düşünce, bir teklifim varsa bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim bu da böyle biline" dedi.

Etiketler :