Operasyonların 'başarılı polisi' uyuşturucuyla yakalandı! 'Havala' baronların hedefinde!

Operasyonların 'başarılı polisi' uyuşturucuyla yakalandı! 'Havala' baronların hedefinde!
Halk TV ekranlarında yayımlanan 'Kayda Geçsin' programı gündem belirleyen haber dosyalarını ekranlara taşımaya devam ediyor. Gazeteci Murat Ağırel bu akşam ki dosyalarında dizi sahnelerinde bile görülemeyecek olayları anlattı.

Halk TV programcısı Murat Ağırel olayı şu ifadelerle anlattı:

"Adana narkotiğine gelen bir ihbarda bir araç içerisinde uyuşturucu olduğu ve aracın içindeki kişilerin kim olduğu bildiriliyor. Narkotikte bulunan iki tane cevval polis olaya müdahale etmek için yola çıkıyorlar. Bu aracı takip ederek aracı durduruyorlar. Aracın içindekiler dur ihtarına uymayınca bir polis aracın üstne atlıyor diğeri ise aracın lastiklerine ateş ediyor. Polis canı pahasına bu aracı durdurmaya çalışıyor.

İşte o anlar...

yeni-proje-90.png

UYUŞTURUCU OPERASYONUNUN BAŞARILI POLİSİ, UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

Araç en sonunda durduruluyor. Şüpheliler kaçıyor. Bir polis sol tarafa diğer polis sağ tarafa gidiyor ve bunları yakalıyorlar. Bu polisimize üstün hizmet belgesi veriliyor. Aradan aylar geçiyor. Adana- Konya yolu üzerinde bir aramada bir araçtan şüpheleniliyor. İçinde kadın ve erkeğin olduğu araç polisi görünce kaçmaya başlıyor. Bunun üzerine polisler aracı takip etmeye başlıyorlar. Araçtan bir poşet atıldığı fark ediliyor. Atılan poşeti açtıklarında içindeki maddenin uyuşturucu olduğu ortaya çıkıyor. Aracın yakalanması ve içindeki kişilere ulaşılmasıyla şok bir detay ortaya çıkıyor. Aylar önce Adana'da uyuşturucu yakalayarak üstün hizmet verilen polis aracın içinden çıkıyor. "

İşte o polis...

yeni-proje-91.png

Kitabı "Havala"da da bu olaylardan bahseden Murat Ağırel bütün belgeleri Halk TV ekranında ortaya çıkardı. Bu olayların kitapla açığa çıkarılmasından dolayı toplatılmak istenen "Havala" baronların hedefinde mi? Murat Ağırel bütün detayları anlattı...

HABERİN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Kaynak:halktv.com.tr