Afganistan'ın ünlü pop yıldızı Türkiye'ye kaçtı: Sizinle paylaşacağım çok hikayem var

Afganistan'ın ünlü pop yıldızı Türkiye'ye kaçtı: Sizinle paylaşacağım çok hikayem var
Afganistan’ın ünlü şarkıcısı, Türkiye'de O Ses Türkiye adıyla yayınlanan The Voice programının Afgan versiyonundaki jüri üyelerinden ünlü pop yıldızı Aryana Sayeed kargo uçağıyla Türkiye'ye kaçtı.

Afganistan'nın ünlü kadın pop yıldızı Aryana Sayeed'in de ülkedeki Taliban korkusundan kaçanlar arasında olduğu ortaya çıktı.

1zzkqlfsekidbgb8upakrw.webp

Taliban'ın ülkeyi şeriat kurallarıyla yöneteceğini açıklamasının ardından ülkeden kaçışların simgesi haline gelen Amerikan kargo uçağında Afgan şarkıcının da olduğu öğrenildi.

27ab9a76980f75e8a5407c08d9390f27.jpg

NTV'de yer alan habere göre, Afganistan’ın ünlü şarkıcısı Sayeed, Türkiye'de O Ses Türkiye adıyla yayınlanan The Voice programının Afgan versiyonundaki jüri üyelerinden. 

nffdga7ovuaefo0jdcztkw.webp

İstanbul'a geldi 

36 yaşındaki Sayeed, 1,3 milyon takipçisi olan Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “İyiyim ve hayattayım. Unutulmaz birkaç geceden sonra Katar, Doha’ya ulaştım. İstanbul’a dönüş uçağımı bekliyorum” notunu yazdı.

ya-3frnnwuoq6bwqavpk2g.webp

Sayeed daha sonra, onu Türkiye’ye getiren uçaktan da paylaşım yaptı.

frgao8ucgkolofqnsgoqiq.webp

'Sizinle paylaşacağım çok hikayem var'

Afgan şarkıcı, “Eve ulaştıktan sonra aklım ve hislerim güvensiz ve şoke edici dünyadan normale döndü. Sizinle paylaşacağım çok hikayem var” dedi.

sas-tmvu-cover.jpg