Adnan Oktar, Aleyna Tilki'ye Böyle Göz Koymuş! Süper Tatlı Ya Maşallah, Kaç yaşında?

Adnan Oktar'ın ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye göz koyduğu video ortaya çıktı. Videoda Adnan Oktar, Aleyna Tilki grüntülerini izliyor, kaç yaşında diye soruyor...

140Journos isimli Youtube kanalında yayımlanan ‘Kedicik' isimli belgesel Adnan Oktar Suç Örgütü’nün çocukları ve kadınları nasıl tuzağa düşürdüğünü geniş kesimlere duyurdu. Belgesel gündemdeki yerini korurken şarkıcı Aleyna Tilki’nin de 13 yaşında örgütün radarına girdiği ortaya çıktı.

Kadınları tuzağına düşürerek rezil bir sistem kuran suç örgütü ileri Adnan Oktar’ın, şarkıcı Aleyna Tilki’yi radarına aldığı görüntüler ortaya çıktı.

adnan-oktar-aleyna-tilki.jpg

Görüntülerde Adnan Oktar Aleyna Tilki için, "Süper tatlı bu ya, çok tatlı maşallah" diyor. Kaç yaşında diye soruyor.

Programda konuşan Oktar, önce Aleyna Tilki’nin yaşını sorarken ardından da Tilki’yle ilgili ‘övgülerde’ bulunuyor. Oktar şunları söylüyor: “Ağzı burnu, kaş göz çok güzel, ideal yüz hatlar... Aleyna Tilki’yi benim canımı herkes desteklesin. Baya tatlı ve güzel, baya şeker, çok hoş ve iyi niyetli.”

adnan-oktar3.jpg

Suç örgütü lideri Adnan Oktar ve beraberindeki çete üyeleri 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma' ve 'çocukların cinsel istismarı' gibi birçok suç iddiasıyla 2018'de tutuklandı. Tutuklamaların ardından Oktar örgütünün içerisinde bulunan ve "Kedicik" diye adlandırılan kadınlara uygulanan şiddet ve istismara ilişkin bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

adnan-oktar6.jpg

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin de Oktar çetesinin tuzağına düşürülmeye çalışıldığı iddia edildi.

Her şey yıllar önce Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel’in sahibi olduğu öğrenci yurdunun tanıtımı için destek olmasıyla başladı. Tilki, Marmara Üniversitesi’nin önünde reklam broşürü dağıtırken “Kedicik” lakaplı kadınlardan biri yanına yaklaşarak Tilki'ye bir teklifte bulundu.

adnan-oktar333.jpg

Annesinin dikkatli davranmasının ardından Aleyna Tilki Adnan Oktar suç örgütü ile irtibat kurmaktan son anda kurtuldu. İddiaya göre Tilki'nin annesi Havva Öztel'in yakın çevresine, "Ben bu konularda çok hassasım. Birçok genç kız bu şekilde kandırılmaya çalışıldı. Böyle durumlarda bilinçli ve farkındalıkla yaklaşmak gerek" dedi.

Adnan Oktar’ın Aleyna Tilki’ye ilgisi ise bununla sınırlı kalmamış. Örgüte girmekten son anda kurtulan Tilki’yle ilgili Oktar’ın sözleri ortaya çıktı.

Etiketler :