Candan Kardeşlerin Yüz İfadeleri Gündem Oldu

Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler adliyeye sevk edildi. İfadeleri ortaya çıkan Candan kardeşler suçlamaları kabul etmedi. Candan kardeşlerin adliyeye sevk edilirken yüz ifadeleri gündem oldu. İşte detaylar...

Moda programıyla ünlenen Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, 'Suç Örgütüne Üye Olma' ve 'Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama' suçlarından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Candan kardeşler adliyeye sevk edildi. Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşlerin adliyeye sevk edilirken yüz ifadeleri gündem oldu.

bahar4.png

İfadelerinde suçlamaları reddeden kardeşlerden Bahar Candan emniyet çıkışı gülerken Nihal Candan da havaya bakarak soruları yanıtsız bıraktı.

nihall-candan.jpg

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Nihal ve Bahar Candan'ın ifadeleri ortaya çıktı.

1.jpg

ÇETE LİDERİNE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Nihal ve Bahar Candan’a, Mayıs 2023’de düzenlenen operasyonda tutuklanan dolandırıcılık çetesinin lideri Onur Apaydın’la ilişkileri soruldu. Onur Apaydın’ın eski erkek arkadaşı olduğunu belirten Nihal Candan, uzun süre önce ayrıldığını belirtti. Onur Apaydın’ın ismini Kaan Hamzaoğlu olarak bildiğini anlatan Nihal Candan, onun hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve bu uzaklaştırma kararını aldırdıktan sonra gerçek adının Onur Apaydın olduğunu öğrendiğini söyledi.

nihal-candan.jpg

LÜKS RESTORANDAKİ YEMEKLER SORULDU

Çetenin kişileri tuzağa düşürmek için lüks restoranlarda yemekli tanıtım yaptıkları ortaya çıkmıştı.

Bu yemekli tanıtımlarda da, Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin yer aldığı belirtilmişti. Candan kardeşlere bu lüks restoranlarda yapılan tanıtımlı yemekler de soruldu. Nihal Candan, o dönem Onur Apaydın’ın erkek arkadaşı olduğu için, erkek arkadaşıyla yemekli mekanlara veya gece kulübüne gittiğini söyledi.

4.jpg

Candan kardeşlere bu lüks restoranlarda yapılan tanıtımlı yemekler de soruldu. Nihal Candan, o dönem Onur Apaydın’ın erkek arkadaşı olduğu için, erkek arkadaşıyla yemekli mekanlara veya gece kulübüne gittiğini söyledi. Candan kardeşler suçlamaları kabul etmedi.

bahar-candan.jpg

Bahar Candan’a, sosyal medya hesabında, "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" paylaşımı da soruldu. Bahar Candan o paylaşımda 2 yazacağına yanlışlıkla 12 yazdığını ve amacının espri olduğunu iddia etti.

nihal-candan1.jpg

Etiketler :